Heerlijk Buiten

Wandelroutenetwerk Voorne-Putten-Rozenburg

Wandelen op Voorne-Putten-Rozenburg. Nooit was het aantrekkelijker en makkelijker, want met het nieuwe wandelroutenetwerk wandel je eenvoudig van knooppunt naar knooppunt. Het wandelroutenetwerk Voorne-Putten-Rozenburg omvat circa 375 kilometer aan wandelwegen.

Met de komst van het wandelroutenetwerk zijn de bestaande wandelroutes van het schap opgeheven (ook qua bewegwijzering). Het gaat om de volgende routes: Voornepad, Puttenpad, Landgoederenpad, Bernissepad, Biertpad, Strypepad, Rozenburgpad en Heenvlietpad. Er zijn 10 nieuwe themaroutes ontwikkeld, die deels gebruikmaken van deze voormalige routes.

Downloads


Het wandelroutenetwerk Voorne-Putten-Rozenburg sluit aan op de wandelroutenetwerken Hof van Delfland en Goeree-Overflakkee.

Vanaf oktober 2016 is het netwerk opgenomen in de digitale wandelrouteplanner.

Toekomstige routes
We willen het wandelroutenetwerk graag uitbreiden met enkele aantrekkelijke verbindingen. Op onderstaand kaartje is met groene stift aangegeven welke verbindingen we in de toekomst mogelijk kunnen realiseren. De routes zijn per abuis al op de kaartjes van bovenstaande wandelroutes en op de informatiepanelen terechtgekomen. Houd je er rekening mee dat je er nu nog niet kunt wandelen? 

Het betreft de verbindingen tussen de volgende knooppunten:

  • 84-85, ten noordwesten van Brielle
  • 52-51, ten oosten van Brielle
  • 98–77-48, ten oosten van Oudenhoorn
  • 49-48-47-69, tussen Oudenhoorn en Zuidland
  • 52-33-32 tussen Simonshaven en Spijkenisse
  • 95-96, oost-Spijkenisse

WKP > VPR > Toekomstige routes WKP VPR // kaartje_vpr_toekomstige_routes.jpg (114 K)