Heerlijk Buiten

Vaarnetwerk Midden-Delfland & Westland

Routes > Knooppunten > Vaarknooppunten nw2 // vaarroutebordjes def.jpg (257 K)

In recreatiegebied Midden-Delfland en het Westland is een vaarknooppuntensysteem voor kano's, sloepen en kleine kajuitboten gerealiseerd. Het houdt rekening met de doorvaarthoogtes van de verschillende soorten boten. Het werkt hetzelfde als fietsknooppunten. Langs de route zijn voor de drie categorieën boten verwijsbordjes geplaatst naar het eerstvolgende knooppunt. Op strategische locaties is een informatiepaneel gezet. Daarop kun je de kaart met vaarknooppunten bekijken. Het vaarnetwerk is op 24 juli 2015 feestelijk geopend. Bekijk het filmpje voor een impressie van de opening. 

Download
Folder Vaarnetwerk Midden-Delfland & Westland (met kaart)
Kaart Vaarnetwerk Midden-Delfland & Westland

Papieren folder van het vaarnetwerk
De papieren versie van de vaarkaart is verspreid onder een aantal organisaties in Midden-Delfland en Westland. Klik hier voor een lijst met adressen waar je de vaarkaart gratis kunt ophalen (zolang de voorraad strekt). 

Gratis pdf van het informatiepaneel voor ondernemers in de watersport
Ben je ondernemer in de watersport of (bestuurs)lid van een watersportverenigingen en wil je het informatiepaneel met daarop de vaarkaart zelf laten printen op bijvoorbeeld zeildoek? Dat kan. Er is een gratis pdf van het informatiepaneel in hoge resolutie beschikbaar. Deze is geschikt voor drukwerk in het formaat 60 x 90 cm. Stuur een mail naar recreatieschap@staatsbosbeheer.nl onder vermelding van 'PDF infopaneel vaarnetwerk Midden-Delfland & Westland.' 

Activiteiten > opening vaarnetwerk Midden-Delfland en Westland 24-7 // vaarnetwerk_md_en_wl_bordje.jpg (269 K)