Heerlijk Buiten

foto

Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg zet vaart achter realisatie wandelroutenetwerk

Deze week start het recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg met het plaatsen van de routepalen van het wandelroutenetwerk Voorne-Putten-Rozenburg. 

Vrijwilligers die zich hebben opgegeven voor het controleren van de routes uit het wandelroutesysteem hebben hiervoor tot aanstaande maandag de tijd. De aannemer die voor het recreatiescap de wandelroutepalen en informatiepanelen plaatst, heeft in verband met de planning er voor gekozen om alvast te beginnen met het plaatsen van palen nog voordat de aangeleverde wijzigingen en opmerkingen van vrijwilligers zijn verwerkt.
Eventuele wijzigingen naar aanleiding van de opmerkingen van de vrijwilligers zullen in een later stadium weer in het veld aangepast worden.

Ondertussen krijgt het recreatieschap nog steeds mooie beelden van de vrijwilligers die voor ons op pad zijn om de routes te controleren. Het recreatieschap is echt blij met de inzet van de enthousiaste bewoners uit de regio. Het is mooi te merken dat het routesysteem leeft bij de mensen en dat mensen graag hun steentje bijdragen om er een goed bruikbaar, succesvol routenetwerk van te maken. Mensen zijn trots op hun stad en hun regio en vinden het belangrijk dat alle informatie voor het wandelroutenetwerk correct verwerkt wordt.

Naar verwachting is het wandelroutenetwerk begin juli klaar voor gebruik.

2015/MD/wandelnetwerk/HvD/wandelschoenpaaltje

Meer weten?

Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 13 april 2016