Heerlijk Buiten

foto

Praat mee over avontuurlijke speelplek Gouwebos

Kom maandag 13 maart vanaf 15:00 uur meepraten over het ontwerp van de speelplek Gouwebos bij sportclub Antilope in Waddinxveen.

Groenalliantie Midden-Holland investeert in haar recreatiegebieden en heeft voor de komende jaren een kwaliteitsprogramma samengesteld. Een van de projecten is het realiseren van een natuurspeelplaats in het Gouwebos in Waddinxveen. De speelvoorziening komt op het eiland in het westelijke deel van het Gouwebos.

Geïnteresseerden kunnen terecht bij de inloopbijeenkomst op maandag 13 maart tussen 15:00 tot 18:00 uur. De locatie is Sportclub Antilope (sportpark Gouda) aan de Alberdingk Thijmlaan 2 in Waddinxveen.

Avontuurlijke speelvoorziening in de ‘natuur’
De speelplek komt in de natuur waar kinderen worden uitgedaagd te spelen in een natuurlijke omgeving van water, grasland, moeras en bos. In het gevarieerde landschap komen diverse spelmogelijkheden die de fantasie en de activiteiten van de kinderen ondersteunen. De avontuurlijke speelplek is voor kinderen van 4 tot 12 jaar uit de directe omgeving, maar heeft mogelijk ook een aantrekkingskracht op kinderen uit de wijdere omgeving. Het streven is om deze zomer de speelplek te hebben ingericht.

Kwaliteitsprogramma
Groenalliantie Midden-Holland is verantwoordelijk voor ontwikkelingen in het Gouwebos. Met het kwaliteitsprogramma zorgt de Groenalliantie voor de ontwikkeling van makkelijk te vinden en aantrekkelijkere eigentijdse recreatiegebieden met ieder een eigen identiteit. Benieuwd naar het gehele programma? Kijk op www.heerlijkbuiten.nl/groenalliantiebeweegt

Uitvoering
G.Z-H was jarenlang de uitvoerende organisatie. Per 1 januari 2017 zijn G.Z-H medewerkers en hun taken overgedragen aan Staatsbosbeheer.

GA speelplek speelpolder sloot over via boom

Meer weten?

Groenalliantie Midden-Holland
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 7 maart 2017