Heerlijk Buiten

foto

Nieuwe erfpachter Golfbaan Crimpenerhout

Het bestuur van Groenalliantie Midden-Holland heeft ingestemd met een erfpachtwijziging van Golfbaan Crimpenerhout in Krimpen aan de Lek. Het contract is overgedragen aan Spoorhaven Vastgoed, dat mede onderdeel is van Van Herk Vastgoed.

Golfbaan Crimpenerhout is een gastvrije locatie waar iedereen hartelijk wordt ontvangen in een sportieve en sfeervolle setting. De golfbaan is een qualifying baan met de NGF B-status waar je als beginner en gevorderde golfer graag terug komt. Om te golfen op de baan of om te oefenen op de driving range is geen lidmaatschap nodig. Met de overname van de brasserie en de golfbaan zullen de heren Van Herk nieuw elan aan de baan geven. Ook wordt de brasserie een uitvalsbasis voor golfers en passanten die in de brasserie of straks op het vernieuwde terras komen lunchen, borrelen of dineren.

De overname wordt door het bestuur van Groenalliantie Midden-Holland als belangrijk ervaren, omdat de golfbaan is gelegen aan de rand van het druk bezochte recreatiegebied Krimpenerhout. De golfbaan en de brasserie, vormen daarom ook voor bezoekers van het recreatiegebied een belangrijke toegevoegde waarde. Bestuurders Dilia Blok (gemeente Krimpenerwaard)†en Gerrit Boudesteijn†(Gemeente Krimpen aan den IJssel) hebben kennisgemaakt met de nieuwe eigenaar. Gerrit Boudesteijn: “Als bestuurder van Groenalliantie vind ik het fijn dat er een nieuwe eigenaar gevonden is, waardoor deze golfbaan kan blijven bestaan. Ook als wethouder met de portefeuille vrije tijd en cultuur vind ik het belangrijk dat inwoners van Krimpen kunnen blijven recreŽren op de golfbaan in de Krimpenerwaard”. Dilia Blok: ”Wij zien de toekomst voor deze mooie voorziening voor onze Krimpenerwaard weer vol vertrouwen tegemoet”.

GA/2016/kennismaking golfbaan

Meer weten?

Groenalliantie Midden-Holland
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 8 februari 2016