Heerlijk Buiten

foto

Kinderen gezocht voor Kidsrun Johannapolder

Natuur- en recreatiegebied Johannapolder is opgeknapt en heringericht, het eindresultaat is een prachtig recreatiegebied voor iedereen. Speciaal voor de opening van de Johannapolder organiseren JCA en Avonturenpark AAP op zaterdag 9 december 2017 een kidsrun.

Kidsparcours 500 meter
De route gaat via de wandel- en fietspromenade en is ongeveer 500 meter lang. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich gratis aanmelden via info@aap-albrandswaard.nl. Ook als je vragen hebt kun je ze naar AAP mailen. De funrun is onderdeel van de opening en start om 11:30 uur. Kom je ook?

Programma 9 december
Na de opening kan iedereen zelf de sfeer gaan beleven. Met verschillende organisaties is een leuk programma gemaakt. Zo zijn er: natuurexcursies, lekkere streekproducten, een kabouterwandeling, een winterfair, winterterras, gratis rondvaart over de Oude Maas, streetdance demonstraties en... we rekenen natuurlijk jouw eigen Kidsrun. Er is die dag nog veel meer te doen. Reserveer hem alvast in je agenda.
Locatie: Albrandswaardsedijk 188 in Poortugaal.

Meer weten over de Johannapolder? Kijk op www.heerlijkbuiten.nl/johannapolder.

IJM kinderen gezocht Kidsrun voor opening Johannapolder
Gedeputeerde Han Weber van de provincie Zuid-Holland en Jacqueline de Leeuwe, bestuurder van het Natuur- en recreatieschap IJsselmonde en wethouder van de gemeente Albrandswaard openen de vernieuwde Johannapolder.

IJM kinderen gezocht Kidsrun voor opening Johannapolder 09122017

Meer weten?

Natuur- en recreatieschap IJsselmonde
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 20 november 2017