Heerlijk Buiten

foto

Haak aan bij de Verhalenkaravaan en win mooie prijzen

Afgelopen weekend is het nieuwe wandelroutenetwerk Hof van Delfland feestelijk geopend met een wandelweekend. Een goed bezocht weekend met ruim 60 wandelactiviteiten, georganiseerd door natuurorganisaties en ondernemers.  Om meer bekendheid te geven aan het nieuwe wandelroutenetwerk organiseren Recreatieschap Midden-Delfland en Hof van Delfland een verhalenwedstrijd; de Verhalenkaravaan. Want verhalen maken een plek extra bijzonder!

900 km aan verhalen
Het wandelroutenetwerk Hof van Delfland bestrijkt maar liefst 900 kilometer. Het voert je  langs de mooiste plekken van stad en land in het gebied tussen Den Haag, Rotterdam, Hoek van Holland en Delft.Je wandelt langs 900 km aan verhalen in de dop! Heb je iets moois, bijzonders of grappigs meegemaakt ergens in dit gebied? Vlakbij huis, of juist wat verder weg? Of ken je een mooi verhaal over de historie van een bepaalde plek langs het wandelroutenetwerk?  Deel je verhaal en maak kans op mooie prijzen!

Hoe werkt de Verhalenkaravaan? 
Schrijf voor 30 november 2015 je verhaal op in maximaal 500 woorden via www.heerlijkbuiten.nl/verhalenkaravaan.  Het  moet in Hof van Delfland gebeurd zijn en mag overal over gaan. Van belang is dat het een verhaal is waar je positief op terugkijkt. Geef ook duidelijk de locatie aan waar je verhaal speelde.

Winnaars en prijzen
Een vakkundige jury kiest in januari 2016 de winnaars. Die krijgen mooie prijzen die we heel binnenkort gaan verklappen.  De jury bestaat uit, Trude Gerritsma, eigenaar boekhandel De Omslag in Delft, Hermine van Helden, verhalenverteller verbonden aan De Verhalenfontein en Pia van Oord, hoofdredacteur Midden-Delfland krant.

Knooppuntensysteem
Het wandelroutenetwerk werkt volgens een 'knooppuntensysteem'. Al lopend, of via een digitale routeplanner of een app, kan iedereen makkelijk zijn eigen ideale route langs de knooppunten samenstellen. 540 nieuwe routepalen en 110 informatiepanelen wijzen de wandelaar de weg langs de mooiste plekjes in de regio. Op diverse plekken in de regio kunnen wandelaars de gratis wandelkrant en routefolders meenemen.

2015/MD

Meer weten?

Recreatieschap Midden-Delfland
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 29 september 2015