Heerlijk Buiten

foto

De uitslag prijsvraag ‘De Rotte daagt je uit’ is...

Film en food trucks favoriet bij juryleden prijsvraag ‘De Rotte daagt je uit’

Een festival van film en food trucks, is de overtuigende winnaar van de prijsvraag ‘De Rotte daagt je uit’, die het recreatieschap Rottemeren begin dit jaar uitschreef ter gelegenheid van haar 50 jarig bestaan. Op 23 en 24 september van dit jaar strijkt het festival, georganiseerd door stichting Lekker Groen, neer in het recreatiegebied Rottemeren.

De vijfkoppige jury onder leiding van de heer Jeroen Heuvelink, bestuurslid van recreatieschap Rottemeren en wethouder van de gemeente Lansingerland, was er snel over uit. Jeroen Heuvelink: ”De jury was unaniem in haar oordeel. Film- en foodtrucks is een vrolijk, origineel evenement dat een brede doelgroep aanspreekt. De prijs van € 10.000 wordt ongetwijfeld goed gebruikt als ondersteuning in de kosten voor de organisatie van dit festival.” Petra en Brigith van de jongerenraad van Staatsbosbeheer voegen hier enthousiast aan toe: “film en foodtrucks is een mooi concept dat zeker in de smaak valt bij jongeren!” Winnares Gundrun Feldkamp is blij: “We zetten de Rotte zo op een verfrissende manier met zijn allen op de kaart.”

Film en foodtrucks, het festival
Film en foodtrucks is een nieuw, vrolijk festival voor alle inwoners van Lansingerland, Zuidplas en Rotterdam. Film en eten op en rond het water. Slenteren langs foodtrucks, een picknick bij elkaar scharrelen en dan lekker oppeuzelen op je bootje tijdens het kijken naar een mooie film. Idyllischer kan toch bijna niet?

Feestprogramma
Het feestprogramma  van het vijftig jaar oude recreatieschap bestaat verder uit een skatetocht langs de Rotte, de opening van het vaarnetwerk de Rotte en een openingsfeest voor het recreatiegebied Hennipgaarde. Ook een Rotteconferentie, georganiseerd door Stichting Plezierrivier De Rotte, staat op de rol. Met het feestprogramma laat het schap zien dat ze werkt aan een vitaal, attractief en eigentijds recreatiegebied Rottemeren. Op naar de volgende 50 jaar!

Op de foto staan de twee juryleden Petra en Brigith met in het midden Jeroen Heuvelink.

Jury prijsvraag De Rotte daagt je uit

Meer weten?

Recreatieschap Rottemeren
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 20 maart 2017