Heerlijk Buiten

foto

Bedenk jij de nieuwe naam voor de 9 hectare in de Eendragtspolder?

Het Recreatieschap Rottemeren werkt, samen met bewoners en organisaties, aan de inrichting van een recreatiegebied van 9 hectare in de Eendragtspolder, tussen de roeibaan en het dorp Zevenhuizen. We roepen iedereen op om een leuke, toepasselijke naam te verzinnen die goed bij de 9 hectare in de Eendragtspolder past. Weet je een goede naam? Doe dan mee aan de prijsvraag!

Plannen voor de 9 hectare
Ravotten in een speelpolder, wandelen over het landbouwpad met uitzicht op de Eendrachtsmolen, bloemen en kruiden plukken in de pluktuin, oergranen telen, je spieren sterker maken in de beweegpolder, appels uit de boomgaard oogsten, picknicken aan een megagrote tafel, schaatsen tijdens strenge winters. Allemaal ideeŽn om van een voormalige akker van 9 hectare in de Eendragtspolder een aantrekkelijk recreatiegebied te maken. Daarnaast komt er een groene parkeervoorziening die gebruikt kan worden tijdens evenementen. De fundering ligt er al, daarop worden tijdens het WK roeien op de Willem-Alexander Baan van 21 tot en met 28 augustus auto's en bussen geparkeerd. Het gebied is naar verwachting eind 2017 klaar.

Doe mee en win
Stuur je inzending voor 1 september naar h.jeninga@pzh.nl. De jury kiest de beste naam uit. Voor de winnaar staat een mand met streek≠producten klaar. De nieuwe naam wordt tijdens het Oogstfeest Zevenhuizen op 3 september bekend gemaakt.

Meer informatie
Inspiratie nodig om een goede naam te bedenken? Kijk op facebook.com/9hectare. †

9 hectare Prijsvraag nieuwe naam

Meer weten?

Recreatieschap Rottemeren
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 16 augustus 2016