Heerlijk Buiten

Marktconsultatie Brielse Meer

Projecten > marktconsultatie Brielse Meer > advertentie marktconsultatie Brielse Meer // advertentie_marktconsultatie_bm_plaatje.png (529 K)Het Brielse Meer zoekt ondernemers met sprankelende ideeën . Ga jij de uitdaging aan?

Het Brielse Meer is een rustig recreatiegebied met schoon, helder water en veel groen. Je vindt er fiets- en wandelpaden, jachthavens, campings en horeca. Het charmante vestigingstadje Brielle ademt er historie. In de directe omgeving van het meer, dat de haven van Rotterdam verbindt met landelijk Zeeland, wonen één miljoen mensen.

In deze voortuin van de Randstad is ruimte voor moderne toeristisch-recreatieve concepten. Voor nieuwe belevenissen. Vermaak én bezinning. Rust én actie. Ben jij die creatieve, no-nonsense ondernemer die van het Brielse water goud kan maken?

Informatiebijeenkomst
De informatiebijeenkomst heeft op 22 september plaatsgevonden. Bekijk hier de presentatie en het verslag van deze bijeenkomst.

Voorstellen indienen
Uw consultatievoorstellen kunt u tot week 45 indienen. Meer informatie hierover vindt u in het boekje Praktische informatie over de Marktconsulatie Brielse Meer. 

Eindverslag
De resulaten van de Marktconsultatie Brielse Meer kunt u nalezen in het eindverslag.

Downloads

Advertentie Het Brielse Meer zoekt ondernemers met sprankelende ideeën
Poster Nieuw elan voor het Brielse Meer
Boekje Praktische informatie over de Marktconsultatie Brielse Meer (lage resolutie)
Boekje Praktische informatie over de marktconsultatie Brielse Meer (hoge resolutie)
Bijlage Uitkomsten recreantenonderzoek 2014 Brielse Meer
Boekje Briels Water. Een kleine inspiratie voor een bijzonder gebied
Interview In gesprek met Jan van Rij, wethouder in Westvoorne, Dick Verbeek, wethouder in Brielle, en Albert Martinus, voorzitter van TOP Voorne-Putten, over de marktconsultatie.
Presentatie Presentatie bijeenkomst 22 september 2014 Marktconsultatie Brielse Meer
Verslag Verslag bijeenkomst 22 september 2014
Eindverslag Eindverslag, december 2014

Samenwerking
Het Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg organiseert de marktconsultatie in samenwerking met de gemeenten Brielle en Westvoorne, Recron, TOP Voorne-Putten en de provincie Zuid-Holland.

Nog vragen?
Neem dan contact op met het Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg, Hilda Jeninga, via  (010) 298 1010.