Heerlijk Buiten

Praktische informatie Eendragtspolder

ToegankelijkheidEendragtspolder

Toegankelijkheid mindervaliden
Via de geasfalteerde fietspaden in het gebied.
De wandelpaden in het plas-drasgebied zijn niet goed begaanbaar voor mindervaliden.

Parkeren
Parkeergelegenheid aanwezig bij de Van Oudheusdenweg/hoek Slingerkade, bij het Nely Gambonplein en bij het Plein Holland Acht in Zevenhuizen.

Bereikbaarheid OV
Vanaf metro Nesselande bus 175 richting Waddinxveen, uitstappen aan het Zuideinde 8a. Of met bus 175 van Waddinxveen richting Rotterdam, uitstappen bij halte Zuideinde 8a. Plan je actuele route met www.9292.nl.

Toegang met hond
Honden zijn toegestaan. Mogelijk dat honden verboden worden in het plas-drasgebied. Dit wordt dan met bordjes aangegeven bij de entrees van het plas-drasgebied. Meer informatie vind je onder “huisregels”.

Toegangsvoorwaarden
Vrij toegankelijk.

Routes
De Eendragtspolder valt binnen het routegebied “Rotterdam en omgeving”. Kijk bij Routes voor een overzicht van onze routes in "Rotterdam en omgeving". Of plan je eigen route.

Links
www.zwemwater.nl
www.sportvisserijnederland.nl
Vogelkijkhutten, Nederland
www.varendoejesamen.nl

Meer informatie
Wil je kennismaken met roeien of een evenement bij de Willem-Alexander Baan organiseren? Neem dan contact op de Stichting Willem-Alexander Baan

De Eendragtspolder ligt in de gemeente Zuidplas. Wil je meer weten over de gemeente? Neem eens een kijkje op Zuidplas gewoon grenzeloos.